Elu banaanikastides

Lift läks rikki (miski kukkus kuhugi vahele ja andur läks katki) ja luba patsiente sellega sõidutada ikka pole. Homme tuleb tehnik - võibolla.
Alumisel korrusel käib korralik lõhkumistöö ja maja kõrvale tekib betoonkamakate hunnik.
Projektijuht Tarmo  üritab teha rõõmsat nägu, aga käib igasugu detaile täpsustamas. Taas istusid kušetiserval Mati, Ott ja Tarmo ja mõtlesid valjusti. Pole kadunud lootus, et ühel hetkel hakkab keegi neist aru saama, mis järgmiseks juhtuma hakkab. Märksõnadeks hetkel madalpingekaabeldused, kanalisatsioonitorud  ja ventilatsioon.
Järjest rohkem meie mööblit on jõudnud kõrvalmajja. Täna käisime Estri ja Hiiega seal mööbeldamas, liigutasime laudu, kappe ja panime paika ajutised logistikalahendused. Ootealal on kenasti valmis patsiente ootamas meie diivan ja potilill. Päris mõnus - võib vastuvõttu kasvõi pikali oodata (sai ära proovitud).
Vajalikud kaustad on ladustatud transpordikastides - kas siin või kõrvalmajas. Vastavalt Murphy seadusele on vaja just seda kausta, mis on kas kõrvalmajas või kasti põhjas :)
Oh, kui rahustav on teada, et mõned seadused ikka töötavad.
Ja selleks, et meil liiga igav ei hakkaks, oli täna jälle paaritunnine katkestus digiloo töös. Asjaomane infotelefon soovitas mitte midagi teha ja lõunale minna.  :)
Põhitöö käib kenasti. Homme - ja tõenäoliselt ka reedel - on vastuvõtt endistes ruumides.
Olgem terved!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Katsu ilma redelita pööningule minna

Elu on nüüd teistmoodi tavaline. Ja pidu tuleb ka!

Ja ongi kõik!