Kell sai viis ja kellu kukkus käest

Tegelikult on pildil muidugi pahtlilabidas, mitte kellu. Aga situatsioon on hetkel selline, et seest on kõik valmis. Sildid seinas ja kardinad ees. Väljas on paar päeva vaikust ning siis mõnel päeval 5-6 inimest tööl. Reedel viidi tellingud ära, nii et vihmaveerenni saab ainult tõstukiga paigaldada. Välisuksed on korda tegemata.
Täna oli tähtis päev. Juba enne kella 8 oli kohal terviseameti esindus paikvaatlust teostamas (misiganes :D ). Valla ehitusspetsialist ja objektijuht jõudsid veidi hiljem. Ehitusjärelvalve hoidis meil sabast läbi telefoni. Kõik see on vajalik, et registritesse tekiks õiged märkused ning uutes ruumides saaks tegutseda puhta kasutusloa ja tegevusloaga.
Mida see päriselus tähendab? Kuna paikvaatlus eeldab, et uued ruumid on täisvalmiduses vastavalt SoM juhendile, siis on enamik mitteduubeldatud kraami uutes ruumides ning töö praeguses asukohas (mis muidugi peaks ka olema täiesti nõuetelevastavas varustuses, aga isegi terviseameti esindaja sai aru, et hoida 60 päeva(menetlusaeg) 2 komplekti täisvalmidust on....ebamõistuspärane) piiratud võimalustega, siis vastu võtame uutes ruumides nii ruttu kui vähegi võimalik. Kas kolmapäevast, neljapäevast või reedest, selgub homme kella 12ks. Niisiis, palume telefonitsi/meilitsi/FBs enne üle küsida, kus me mingil konkreetsel ajal oleme. Neile, kes on vastuvõtule registreerunud, helistame ise.
Aitäh, et olete meiega mõistvad olnud!

Täiendus 19.06: seekordne viivitus ei tulene ehitajast, hoopis Skylive sai laadalt nii palju kliente, et meie ühendused venivad. Nii et homme veel vallamajas. Neljapäev loodetavasti juba kodus :)
Täiendus 20.06: homsest on vastuvõtt juba valges majas.
Vallavanema kabinet jäi meist maha möbleeritult, rendihuvilistel kontakteeruda Võru vallavalitsusega
:

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Katsu ilma redelita pööningule minna

Elu on nüüd teistmoodi tavaline. Ja pidu tuleb ka!

Ja ongi kõik!