Must reede

Enamikule on see lihtsalt tavaline reede oma müügisoodustustega. Meile järjekordne erinevate ehitusspetsialistidega istumine-arutamine-joonistamine. Esimese korruse põrandad on osaliselt üles võetud, natuke on ka betooni lammutatud - see mürin on päris vali. Vaks kolis täna kõrvalmajja. Juuksur on hetkeseisuga veel siin, kuid mitte enam pikalt.
Me lahkuksime sellelt mürisevalt pinnalt kohe, kui kõrvalmaja lifti kohta jõuaks dokumendid, et võib sõita. Jah, tehniliselt ta sõidab - aga mitteametlikult.
Niisiis kokkuvõtteks: esmaspäeval ja teisipäeval on vastuvõtt veel vanas kohas. Sissepääs ainult peauksest - allkorruse vaheuks jääb suletuks. Võimalusel palume meiega vestelda enne kl 12 - sest on kokkulepe, et kõige mürarikkamad tööd algavad E, T, K ja R kl 12st ning N on vaikne õhtu.
Kolmapäeva ja järgnevate päevade kohta teeme otsuse sõltuvalt kõrvalmaja dokumentatsiooni laekumisest ehitusjärelvalve-Matile.
Kui ära kolime, siis rohelisse majja sisenemine on peauksest, asume paremas tiivas 3. korrusel koridori lõpus. Lift on fuajees paremat kätt ning trepp läheb üles fuajee paremast servast.
Ahjaa, seoses telefoni ümberpaigutamisega võib tekkida kuni poolepäevane katkestus tavanumbrile helistamises - nii et kui see ei vasta, palume helistada mobiilile: 5362 1582.
Jätkuvat kannatlikust meie sõpradele ja patsientidele!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Katsu ilma redelita pööningule minna

Elu on nüüd teistmoodi tavaline. Ja pidu tuleb ka!

Ja ongi kõik!