VLT tekst

Kuna sel nädalal ei juhtunud midagi peale puulangetamise, panen siia teksti, mis tuleb avaldamisele Vastseliina valla lehes:
Kuidas me ambulantsimaja remondime

Tõenäoliselt on nüüdseks paljud inimesed juba kuulnud, et Vastseliina keskel asuv valge maja, ambulantsimaja aadressil Võidu tn. 30, läheb remonti. Seda remonti on oodatud ja planeeritud nii kaua, et raske on uskuda, et midagi tõesti kohe juhtuma hakkab. Aga lootust on, et hakkab. Eelprojekt on valmis ning ehitus-projekteerimisleping ehitajaga (AS Eviko) sõlmitud. Töödega on lubatud alustada lähinädalatel ning väljast sissepoole. Kõigepealt kaevatakse maja välja seda katvast pinnaset ning paigaldatakse drenaaž. Siis tehakse fassaaditöid, seejärel lammutatakse tühjaks esimene korrus. Kõigepealt kolivad ajutistele pindadele OÜ Vaks (vallamajja) ja juuksur (lasteaia keldrisse, sissepääsuga otsauksest või Võidu tn. 32) ning me lõpetame ajutiselt massaažiteenuse. Siis kolib perearstipraksis Võidu tn. 32 3. korrusele ning hambaravi üritab teha nii lühikese tööpausi kui võimalik.
Ja kui kõik hästi läheb, oleme juba 2018. aasta esimestel kuudel oma majas tagasi, perearstipraksis esimesel korrusel ning kõik teised üleval. Internetikasutajatele: kõige kiiremalt uueneb info remondi kohta https://draunevastseliina.blogspot.com.ee/
Maja juures üritame hoida kirjalikku infot. Ning alati on võimalik enne meie külastamist telefonitsi (aega broneerides) üle täpsustada, kus me hetkel oleme. Telefoninumbrid jäävad endiseks:
Juuksur Terje 52 92 482
OÜ Vaks 78 51 208
Hambaravi 78 51.094
Perearstipraksis 78 51 253;   53 621 582
Nii ehitaja kui meie üritame teha remondiperioodi oma klientidele võimalikult vähe ebamugavaks.
Meeldivate kohtumisteni!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Katsu ilma redelita pööningule minna

Elu on nüüd teistmoodi tavaline. Ja pidu tuleb ka!

Ja ongi kõik!